Despre noi

Eurobusiness Group este o companie de avangardă, cu o acoperire globală și o poziție în creștere pe piața producției de ambalaje.
Capabilitățile noastre, capacitatea producției și tehnologia inovativă ne permit să îndeplinim cele mai complexe cerințe ale clienților noștri.
Cu o infrastructură industrială de peste 10.000 m² lângă București, fiind structurată într-o modalitate dinamică, inteligentă și eficientă, face să fie una dintre puținele companii din Europa de Est cu un ciclu complet și integrat de producție în aceeași locație.

Certificari

ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, ISO 22002-4:2013
Un sistem de management al calității ISO 9001 ajută la monitorizarea continuă și gestionarea calității în toate operațiunile.
Un sistem ISO 14001 de management al mediului permite companiei să se supună unei evaluări oneste în privința riscurilor asupra mediului.
Standardul ISO 14001 are ca scop general declarat susținerea protecției mediului și prevenirea poluării, în echilibru cu necesitățile socio-economice.
FSSC 22000 și TS 22002-4:2012 vizează în mod specific producătorii de produse alimentare. Aceste certificări ajută la standardizarea securității și siguranței alimentelor în cadrul procesului producției în lanțul de aprovizionare.

Istorie

Eurobusiness Group a fost fondat la începutul anilor 2000 și a devenit rapid un furnizor de încredere pentru piața internă. Entuziasmul și expertiza echipei de tineri au ajutat să se transforme într-un furnizor important pentru clienții din întreaga Europă.
La început compania a avut doi angajați și doar o singură mașină de tipar iar astăzi are cele mai bune tehnologii de tipar, finisare și ambalare în două hale de producție.

Misiune

Misiunea noastră este de a livra produse inovative de înaltă calitate pentru clienții noștri.

Viziune

Credem cu tărie că succesul vine din cooperarea cu clienții și partenerii noștri.

Siguranța și protecția mediului

Eurobusiness Group acordă o mare prioritate siguranței sănătății oamenilor și programelor de mediu și energie de pe urma cărora să beneficiem în comunitatea în care trăim și muncim.
Dorim să devenim recunoscuți ca un model în crearea de locuri de muncă sigure și conservarea resurselor globale.